BE BURGER WATERLOO


Our cuisine is based on discovery, creativity and sharing. In search of the best ingredients, combinations of flavours and tastes, I am inspired by products I discover in the course of my travels. My notebooks where I write down my ideas and annotate my recipes reflect my inspiration and my culinary passion.

Be Burger forms the innovative bridge for this inspirational palette and creative cuisine.

menu


Voor de klanten van Be Burger is uiteraard alleen het allerbeste goed genoeg. De Black Angus Beef is een culinaire delicatesse. Door de hoge marmering is dit sappige vlees een feest voor de smaakpapillen. De stamboom Angus voldoet ook aan het diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’ programma. Dat vinden wij belangrijk!

Ook onze groenten zijn met de grootste zorg geselecteerd. Daaraan proef je dat we veel aandacht besteden aan het kleinste detail. Be Burger wil echt smaken van over de hele wereld laten proeven.

Onze broodjes ogen niet alleen heel smakelijk, ze zijn ook echt om in te bijten. Topbakker Yves Guns is onze vaste leverancier. Hij zorgt dagelijks voor twee soorten verse broodjes. Eentje is heel klassiek. Het andere is gebakken met gedroogde tomaten en pompoenpitten.

reservations Waterloo


contact


Address

Be Burger Waterloo
Brusselsesteenweg 196
1410 Waterloo

Route description

Opening Hours

Open 7/7 during weekdays from 11h30 till 14h00 & 18h00 till 22h00

During weekends from 11h30 till 22h00

Contact Info

Telephone: 02 353 95 39

Email: waterloo@beburger.be

We do not accept reservations via email.

VAT-number

0652.696.271

Contact form

Delivery


Your favourite hamburgers, delivered fast to your door.

Commandez des plats de qualité depuis les restaurants que vous aimez, livraison rapide à la maison ou au bureau.