BE BURGER ZAVENTEM


Our cuisine is based on discovery, creativity and sharing. In search of the best ingredients, combinations of flavours and tastes, I am inspired by products I discover in the course of my travels. My notebooks where I write down my ideas and annotate my recipes reflect my inspiration and my culinary passion.

Be Burger forms the innovative bridge for this inspirational palette and creative cuisine.

menu


Voor de klanten van Be Burger is uiteraard alleen het allerbeste goed genoeg. De Black Angus Beef is een culinaire delicatesse. Door de hoge marmering is dit sappige vlees een feest voor de smaakpapillen. De stamboom Angus voldoet ook aan het diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’ programma. Dat vinden wij belangrijk!

Ook onze groenten zijn met de grootste zorg geselecteerd. Daaraan proef je dat we veel aandacht besteden aan het kleinste detail. Be Burger wil echt smaken van over de hele wereld laten proeven.

Onze broodjes ogen niet alleen heel smakelijk, ze zijn ook echt om in te bijten. Topbakker Yves Guns is onze vaste leverancier. Hij zorgt dagelijks voor twee soorten verse broodjes. Eentje is heel klassiek. Het andere is gebakken met gedroogde tomaten en pompoenpitten.

reservations Zaventem


contact


Address

Be Burger Zaventem
Hector Henneaulaan 164
1930 Zaventem

Route description

The restaurant is situated in the buildings of the old Stockmansmolen.

Opening Hours

Open 7/7 from 11h30 till 22:00

Kitchen open from 12u00 till 21u30

Contact Info

Telephone: 02 725 30 03

Email: info@beburger.be

We do not accept reservations via email.

VAT-number

0633.921.823

Contact form