COMPTOIR


De burgers van Be Burger vinden hun inspiratie in steden van over de hele wereld, van Brussel tot Tokyo. Elke specerij in het recept stuurt de smaakpapillen op een onvergetelijke culinaire reis.

COMPTOIRS


ons verhaal


In 2015 lanceert Sébastien de Messemaeker Be Burger, een concept van premium burgers. Vandaag telt de keten vier restaurants, die heel erg in de smaak vallen bij Belgische fijnproevers.

Gesterkt door zijn ervaring en succes stelt Sébastien nu zijn nieuwe concept voor: de Comptoirs Be Burger. Een restaurant-barconcept waar vijf van de ’Be Burger’  premium burgers à la carte worden aangeboden en waar de avond eindigt in een feestelijke sfeer naar keuze.

Tot ontspanning komen met een cocktail, na de match genieten met een meter bier of elkaar uitdagen met ‘Dame du Lac’, bier waarin een shot bourbon of wodka wordt gedompeld …

Dankzij Be Burger kun je de avond voortaan ook anders beleven.

events


Om jezelf en je gasten een uitzonderlijk moment te bezorgen, mag je gerust contact opnemen met de manager van het Comptoir Be Burger van uw keuze.

jobs


Be Burger is een jong en dynamisch bedrijf dat volop groeit. Vertrouwen en de gemeenschappelijke wil om te groeien zorgen voor een sterkere teamgeest.

Het Be Burger-concept berust op vier waarden

- DE SMAAK
- SAMEN DELEN
- CREATIVITEIT
- UITMUNTENDHEID

In onze restaurants vindt men uitstekende grondstoffen, een vlekkeloze service en een aangenaam kader terug.

Al van bij het begin koesterde Be Burger de ambitie om her en der in België nieuwe restaurants te openen. Misschien zorgt die ambitie er binnenkort voor dat het concept ook in het buitenland aanslaat. Van onze werknemers verwachten we dat ze net zo gemotiveerd zijn en dat ze een zekere behendigheid, gezond verstand, polyvalentie en ondernemerszin aan de dag kunnen leggen. Het genot en de tevredenheid van onze klanten komen op de eerste plaats.

In al onze restaurants kun je genieten van hoogwaardige ingrediënten, een onberispelijke service en een modern kader.

Voor medewerkers die altijd graag bijleren en groeien biedt Be Burger talloze mogelijkheden en groeiperspectieven.

Erkent u zichzelf in dit profiel ? Stuur ons dan uw CV en motivatiebrief naar hr@beburger.be