BE BURGER


Onze keuken staat voor ontdekking, creativiteit en delen. Tijdens mijn reizen ga ik steeds op zoek naar de beste producten en smaak- en aromacombinaties. Mijn notaboekjes reflecteren die inspiratie en mijn culinaire aspiraties. Ik schrijf er mijn ideeën en mijn recepten in. Be Burger is het resultaat van dat inspirerende palet. We hebben een creatieve plek gecreëerd voor een inventieve keuken.

BE BURGER RESTAURANTS


ons verhaal


De passie voor hamburgers van chef Philippe Lartigue

Bij het bereiden van zijn hamburgers vertrekt Chef Lartigue van de volgende gedachte: “je passie voor smaak moet je delen”. Bij elk van zijn reizen schrijft Chef zijn inspiratie neer om die daarna te verwerken in zijn Be Burger-recepten. Zijn creativiteit tilt de hamburgers en bijgerechten naar een hoger niveau. En die inventiviteit wordt perfect weergegeven op de kaart van Be Burger.

Be Burger

In 2015 opent hamburgerliefhebber Sébastien de Messemaeker de eerste Be Burger in Zaventem. Samen met chef Philippe Lartigue biedt hij een restaurant waar de hamburger bij elke hap garant staat voor een heuse explosie van smaken. Deze combinatie van knowhow en passie voor smaken zorgde voor recepten die inspiratie vinden in steden van over de hele wereld. In het chique kader van een brasserie kunnen fijnproevers hun tanden zetten in hun favoriete hamburger.

In 2017 telt Be Burger al vier vestigingen: Luxemburgplein, Stokkel, Waterloo en Zaventem. Met hun moderne en ontspannen kader bieden de Be Burger-restaurants elk hun typische sfeer die je kunt ontdekken met twee, met het gezin of met vrienden.

events


Het authentieke en unieke kader van Be Burger is de uitgelezen plaats om je verjaardagsfeest, privéfeest, teambuilding of elk ander evenement te organiseren.

Be Burger zal ongetwijfeld aan al je wensen voldoen en deze bijzondere momenten omtoveren tot onvergetelijke momenten…

Wend je tot de manager van het restaurant voor meer inlichtingen.

© 2019 Be Burger. All rights reserved. Designed by Gibbon
Be Burger SA BE0651.941.354.
info@beburger.be