Wat zijn de kenmerken van een perfecte burger?
Bij het ontwikkelen van onze smakelijke en kwaliteitsvolle recepten is dit de vraag die wij steeds in ons achterhoofd houden. In ons voortdurend streven naar een lekkere burger wordt elk ingrediënt zorgvuldig uitgekozen en bewerkt door onze chefs. Wij doen er bovendien alles aan om zowel vleesliefhebbers als vegetariërs te kunnen bekoren.
De mensen achter Be Burger And more hebben een passie voor burgers en hebben unieke recepten ontwikkeld, recepten die bij iedereen in de smaak vallen.
Ze zijn uniek omdat ze net dat beetje extra hebben dat het verschil maakt en dat je nergens anders vindt. Of het nu de zelfgemaakte saus is, de gemarineerde ui of het sesambroodje.
Er is geen twijfel mogelijk, als je in een Be Burger bijt, weet je dat je op de juiste plek bent!
De Be Burger burgers kunnen iedereen bekoren: voor de vleesliefhebbers hebben we Belgisch rundvlees uitgekozen en voor de vegetariërs zijn we telkens op zoek gegaan naar een heerlijk alternatief.
Ons aanbod is divers: vegetarische burgers, burgers met een pikante toets, burgers met vis of kip, enz. Indien iemand aan uw tafel geen burgerliefhebber zou zijn, staan er ook andere heerlijke gerechten op de kaart: rundstartaar, slaatjes, een assortiment aan voorgerechten, enz. Voor elk wat wils!
Be Burger And more wordt ook gekenmerkt door een bepaalde sfeer en een specifiek kader. De restaurants zijn gezellig en aantrekkelijk en stralen stuk voor stuk het unieke karakter en het belang dat Be Burger And more aan samenzijn hecht uit.
Elk restaurant is echter wel uniek, ze werden allemaal ingericht in functie van de stad en/of de wijk waarin ze zich bevinden. Alle restaurants hebben gemeenschappelijke eigenschappen maar stralen wel allemaal een andere sfeer uit. Be Burger Elsene heeft bijvoorbeeld veel weg van een klassevolle brasserie terwijl Be Burger And more Zaventem zich in een charmante oude molen bevindt en Be Burger And more Wemmel een industriële look heeft.
Maar één ding is zeker: ongeacht welk Be Burger And more restaurant u kiest, u zal er zich goed voelen. Het maakt niet uit of u ernaar toe gaat voor een zakenlunch, een romantisch etentje of een verjaardagsfeest met een groep vrienden, u zal genieten en in de watten gelegd worden.
Voor onze hamburgerbroodjes kozen we luchtige, zachte broodjes die smelten in je mond, maar met sesamzaadjes bovenop voor een knapperig tintje.
In de mate van het mogelijke komen al onze groenten uit België en streven wij ernaar dat onze groenten zo lokaal mogelijk geteeld worden.
Wij verrassen u graag aan de hand van unieke details. Zo serveren wij geen verse uien maar enkel uien die wij zelf marineren zodat deze perfect passen bij de burger. Wij werken bijvoorbeeld ook met Passendale kaas, een kaas die niet snel met burgers geassocieerd wordt maar die wel perfect bij onze Brussels past. Wij hebben ook een eigen saus ontwikkeld: de Be Burger saus. Maar dat recept houden we lekker geheim! And More…
Wij hebben ervoor gekozen samen te werken met plaatselijke producenten om u het beste vlees te kunnen bieden. Wij hebben hierbij zowel gelet op de smaak als op de kwaliteit van het vlees en werken daarom uitsluitend met Belgisch rundvlees.
Wij bakken onze Belgische frietjes uiteraard in rundsvet zoals de traditie het voorschrijft. Wij houden vast aan traditie maar houden er ook van om te gaan voor vernieuwing, dus laat u zeker ook eens verleiden door onze zoete aardappelfrietjes. Deze frietjes worden gebakken in plantaardige olie en zullen, onder meer, de vegetariërs onder u bekoren!
7 restaurants die elke dag open zijn: er is vast wel een om u tevreden te stellen.
Wat ze gemeen hebben: een vriendelijke lay-out die bevorderlijk is voor al uw gelegenheden: een verjaardag, een zakenlunch of gewoon een romantisch diner.